Kajakaški reprezentativci Milica Starović i Marko Novaković družili su se sa mališanima iz vrtića „Panoramica„.

Naši reprezentativci proveli su pauzu posle jutarnjeg treninga sa devojčicama i dečacima srednje i starije grupe kojima su odgovarali na brojna pitanja u vezi sa kajakom i sportom.

 

 

Bilo nam je veoma lepo da se družimo i upoznamo sa mališanima. Oduševljena sam vrtićem i načinom na koji su nas dečaci i devojčice ugostili, pogoto što su nam spremili pesmicu. U znak zahvalnosti, pozvali smo ih na druženje na našem ‘terenu’ kada se prolepša vreme„, naglasila je Milica.

 

 

Mališani vrtića „Panoramica“ Milici i Marku su poklonili modele čamaca i kajakaša od plastelina.

Najviše mi se dopalo što su nam mališani postavljali veliki broj pitanja jer su deca u tom uzrastu najiskrenije. Veoma mi je prijalo druženje sa decom i jedva čekam da ih mi ugostimo na Adi Ciganliji„, podelio je prve utiske Marko.

 

 

Jedno od pitanja koje su mališani postavili bilo koliko su kajakaši i kajakašice jaki, pa su odlučili da provere, zbog čega su ophrvali Marka i Milicu.

 

 

Mališani iz vrtića „Panoramica“ biće posebni gosti Kajakaškog saveza Srbije prvog dana Kupa Srbije na Adi Ciganliji, kada će moći i da se provozaju u minikajaku sa našim najboljim reprezentativcima, da razgledaju čamce i sudijski toranj, ali i da posmatraju trke u jednosedima.